Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

19 mars 06:58, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:02 Trafikbrott, Åre
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Åre centrum. Föraren får en ordningsbot (böter) då han inte har med sig sitt körkort.

23:10 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil vid trafikplats Odenskog, Östersund. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning.

Mannen misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott samt grov olovlig körning då han även saknade behörighet att köra. 

Övrigt: En renpåkörning har inträffat i Sveg, Härjedalen. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen