Uppdaterad 02 mars 07:19

02 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson.

22.13 Göteborg, grov skadegörelse
Larm går från häktets lokaler från Ullevigatan, rutor skall vara krossade. Polis kan på plats gripa en kvinna på bar gärning som med en slägga krossat ett tiotal rutor, brottet finns även på film. Kvinnan är i 40-årsåldern, en anmälan skrivs.

00.45 Töreboda, narkotikabrott
På Börstorpsgatan kontrollerar polis två personer i 25-årsåldern. Båda tas med för provtagning då de misstänks vara påverkade. Anmälan skrivs om narkotikabrott och innehav.  

01.01 Borås, knivlagen
Polispatrull kontrollerar en personbil och personerna i bilen på Åsvägen. En person i bilen misstänks för brott mot knivlagen, en anmälan skrivs.

01.14 Göteborg, drograttfylleri
Polispatrull inleder ett förföljande på en stulen personbil på centrala Hisingen. Beslut om spikmatta tas och den stulna personbilen stoppas när den kör in i en polisbil som blockerar vägen vid korsningen Björlandavägen och Sommarvädersgatan. Inga personskador finns uppgivna. Föraren är en man i 40-årsåldern och misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning, misstänkt grovt drograttfylleri. Den kvinnliga passageraren misstänks inte för något brott.   

02.41 Lilla Edet, trafikbrott
På Nordhemsvägen strax norr om Lödöse kör en personbil efter att kört i hög hastighet in i en parkerad personbil, de båda männen i bilen springer från platsen. Polispatrull kan gripa en av männen, den andre försvinner till skogs. Inga personskador finns uppgivna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen