Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 02 mars 07:20

02 mars 06:30, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har frihetsberövats.

00.42 Larm om rån mot en restaurang på Kriebsensgatan. Se separat notis i länken nedan. Ingen har ännu gripits i ärendet (noterat kl 06.20) och det finns inget avgörande nytt att berätta i ärendet. Polisen har sökt med hund i området och en teknisk undersökning kommer att genomföras så snart som möjligt. Polisen tar fortsatt gärna emot tips på 114 14. Händelsen är rubricerad som grovt rån.

04.18 SOS larmade om en trafikolycka på riksväg 55 vid Flen. En bilist hade fått sladd och kört av vägen och hamnat i diket. Det var en man i 35-årsåldern som körde. Han ska inte ha skadats nämnvärt, men bilen behövde bärgas. Polisen misstänker inget brott.

05.04 Det kom larm om en trafikolycka på riksväg 55 vid Malmköping, Flens kommun. En bilist hade kört av vägen och hamnat i diket. Föraren, en man i 40-årsåldern, klagade på nacksmärtor. Han fördes till sjukhus med ambulans. Det ska ha varit halt väglag på sträckan och polisen misstänker inget brott. Bilen behövde bärgas från platsen.

I övrigt finns inga större händelser att berätta om från natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen