02 mars 06:45, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom och ingen har gripits. Två ärenden sticker ut från natten:

22.03 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i ett garage till ett bostadshus på Bymarken i Jönköping. Någon ska mellan kl 21 och 22 ha tagit sig in i garaget och stulit diverse verktyg. Polis åkte och sökte bland annat med hund, men ingen misstänkt kunde gripas. Det fanns ingen åverkan på fastigheten. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.  

05.31 Polisen larmades till Oxtorgsgatan i Jönköping. Flera personer hade sett eller hört när en person slog sönder en ruta till en butik, stal gods, och lämnade på cykel Klostergatan söderut. Polis har sökt efter gärningspersonen, men utan framgång. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. Värdet på det stulna är oklart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen