02 mars 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan.

23.11 Polis larmades till ett lägenhetsbråk i Hageby, Norrköping. En man i 20-årsåldern greps, misstänkt för misshandel i relation. Den drabbade är en kvinna i samma ålder. Mannen anhölls under natten efter beslut av åklagare. Kvinnan ska inte ha varit allvarligt fysiskt skadad och ej ha varit i behov av ambulans.

00.11 Det kom larm om en brinnande bil på Luntgatan i Norrköping. Vittnen hade sett ett par personer springa från platsen i samband med att branden startade. Polis kom dit och påbörjade släckning, vilket troligen räddade bilar som stod intill från skador. Polisen skrev en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen är gripen i nuläget.

05.04 SOS larmade om en trafikolycka på E4 södergående norr om Åby, Norrköping. En bilist hade kört in i mitträcket och bilen hamnade stillaståendes i omkörningsfilen. Polis kom dit. Föraren var inte i behov av ambulans. Det var halt väglag på sträckan och polisen misstänker inget brott. Bilen bärgades från platsen.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat rattfylleriärenden, psykisk ohälsa, m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen