Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

22 mars 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, klockan 22-07.

Två personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:09 Skadegörelse, Piteå
En patrull kallades till centrala Piteå med anledning av en skadegörelse av ett däck på en a-traktor. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:49 Rattfylleri, Boden
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Boden. Det visade sig att aktuellt fordon var avställt. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 45-årsåldern, var påverkad av narkotika. Han togs med för provtagning. Anmälan upprättas gällande misstänkt drograttfylleri och grov olovlig körning.

01:35 Misshandel/ofredande, Gällivare
En patrull beordrades till centrala Gällivare med anledning av en misshandel. En man i 20-årsåldern misstänks ha misshandlat en kvinna. Polis höll förhör och en anmälan gällande ofredande alternativt ringa misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen