22 mars 07:12, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, klockan 22-07.

En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:41 Rattfylleri, Umeå
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil Öst på stan i Umeå. Då misstanke uppstod om att föraren var påverkad av alkohol togs föraren med för provtagning. Förhör hölls och en anmälan gällande misstänkt rattfylleri upprättas.

01:51 Misshandel, Skellefteå
Polis kallades till en krog i centrala Skellefteå med anledning av misstänkt misshandel. Det var lugnt på plats när polis anlände och de inblandade hade blivit sams.

02:21 Misshandel, Skellefteå
Polis beordrades till ett hotell i Skellefteå med anledning av misshandel. En man i 45-årsåldern misstänks för att ha misshandlat och hotat en kvinna. De har en relation. Polis höll förhör och anmälan gällande misshandel och olaga hot upprättas. Mannen omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

02:21 Skadegörelse, Åsele
Polis kallades till centrala Åsele med anledning av en berusad man. Han misstänks för att ha utsatt en fastighet för skadegörelse genom att krossa en ruta på en dörr. Anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen