22 mars 08:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 65 ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notis nedan, och tio har frihetsberövats på grund av narkotikapåverkan, fylleri eller misstanke om rattfylleri.

00.28 Det kom larm om bråk på ett boende i Eksjö kommun. Flera av de som bor där hade varit hotfulla mot personalen. Polis kom dit. Två män i 25-årsåldern greps, misstänkt för hot mot tjänsteman i tre fall per misstänkt. Personalen på boendet ska inte ha kommit till fysisk skada.

00.46 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en bostad i Malmbäck, Nässjö kommun. Huset hade stått tomt sedan 15-tiden på eftermiddagen. Polis kom dit. Det är oklart hur man har tagit sig in och vad som kan vara stulet. Det var tillrört i bostaden. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

00.46 Det gick larm om inbrott på ett företag i Smålandsstenar, Gislaveds kommun. Polisen åkte dit, men ingen fanns kvar i lokalen då. Det är oklart vad som kan vara stulet.  

05.25 Det kom larm om pågående inbrott på en idrottsanläggning i Norrahammar, Jönköping. Det ska ha stulits en dator. Ett vittne såg en person lämna i bil.

Utöver detta har polisen hanterat en mängd andra ärenden – om bråk, berusade personer, skadegörelse, trafikbrott, m.m., m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen