Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

22 mars 12:42, Motorfordon, stöld, Borås

En bilägare ser sin stulna bil på en parkering vid Knalleland. Tre gripna i bilen.

En bilägare har under förmiddagen anmält sin bil stulen i Borås. Polis var på plats för ca en timma sedan och tog upp anmälan, oklart när bilen blev stulen. Möjligen under natten.

Bilägaren tar sig till Knalleland vid Bergslenagatan och till sin förvåning så ser hon den aktuella bilen parkerad med tre personer i. Polis larmas till platsen. Två minuter senare är två polispatruller på plats och kan gripa de tre som sitter i bilen.

Samtliga är nu misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. De tre kommer även att bli misstänkta för stöld genom inbrott, gods hittat i bilen, troligen från bilägarens bostad. Bilen återlämnad till ägaren.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen