Uppdaterad 23 mars 20:17

23 mars 20:05, Kontroll person/fordon, Norrköping

Polisen söker efter förare av bil.

19:41 En polispatrull skulle stanna och kontrollera en bil på Hjalmar Brantlings gata i Klockaretorpet. Föraren valde att inte stanna på polismans tecken utan fortsatte att köra. Efter en kort sträcka körde aktuell bil i diket och föraren sprang från platsen.

20:00 Polisen söker efter föraren i området. Det är inte känt om föraren fick några skador i samband med att bilen körde av vägen.

20:14 I bilens baksäte satt två personer. Enligt deras utsago är det en tredje person som ska ha kört bilen och sprungit från platsen när bilen körde i diket. Polisens hund med hundförare har sökt av en intilliggande skogsdunge utan hitta någon person. De två personerna i bilen, båda män i 20-årsåldern, misstänkt vara påverkade av narkotika och får följa med för provtagning. Bilen har tagits i beslag och kommer att genomsökas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen