24 mars 06:11, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

23.52 Stöld genom inbrott, Jennylundsvägen, Bohus. Polis skickas till platsen, efter larm om två personer som befinner sig vid en container hörandes till ett företag. När polis anländer finns ingen kvar på plats. En anmälan försök till stöld genom inbrott upprättas.

03.50 Rattfylleri, Gröteröd, Stenungsund. Polis skickas till ett företag i Gröteröd, efter larm om pågående inbrott. Två personer ses ta sig in i en byggnad, för att strax därefter lämna platsen i bil. Polis på väg fram till adressen får syn på bilen, och den stoppas. I bilen finns förutom föraren även en passagerare, båda män. Bilen är avställd och belagd med körförbud, och föraren blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.  Passageraren visar tecken på narkotikapåverkan, och misstänks för narkotikabrott genom eget bruk samt innehav. På adressen konstaterar polis att ett hål är uppklippt i staketet, och en dörr till ett förråd brutits upp, men det är oklart om något tillgripits därur. Båda männen är därför nu även misstänkta för olaga intrång.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen