Uppdaterad 24 mars 11:44

24 mars 08:44, Brand, Strängnäs

Brand i bostad.

08.31 SOS-larm till polisen om brand i bostad i Åkers styckebruk. Enligt uppgifter från SOS ska det brinna i ett radhus.

08.32 polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till adressen.

08.38 uppgifter kommer om att det är en utvecklad brand.

08.50 räddningstjänsten meddelar att det slår upp lågor genom taket och arbetet inriktas på att stoppa spridningen till angränsande bostader.

08.55 polisen är framme på platsen.

09.10 ingen personskada har konstaterats i samband med branden. alla personer ska vara ute ur den branddrabbade bostaden och även angränsade bostäder.

10.30 polisen är nu klar på platsen med den inledande åtgärderna. En förundersökning har inletts eftersom brandorsaken ännu är okänd. Brottsrubriceringen är inledningsvis mordbrand. När räddningstjänsten är klar med arbetet på platsen kommer polisen att spärra av brandplatsen för en kommande kriminalteknisk undersökning.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan veta något om brandens uppkomst på Skördevägen 120 i Åkers Styckebruk. Kontakta i så fall polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen