26 mars 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson samt Peter Adlersson.

01.01 Laholm, stulen bil
Vid Snapparp Cirkel K ska en polispatrull kontrollera en sovande man i en falskskyltad bil. I samband med kontrollen kör mannen från platsen och polispatrullen påbörjar ett förföljande efter att polisbilen blivity påkörd. Efter en stund tappar polispatrullen visuell kontakt med den flyende bilen.
En väktare hör av sig och uppger att bilen står övergiven vid Skrea golfbana. Polisen spårar i området utan att hitta mannen. Polisen skriver en anmälan gällande försök till grov misshandel och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

03.05 Laholm, grov stöld 
På rastplatsen Snapparp är det en lastbilschaufför som upptäcker att det varit inbrott i hans trailer och det saknas 15 pallar med TV-apparater.

04.43 Kungsbacka, mordbrand
Vid Ysby gata är det en bilist som kör i diket och innan föraren lämnar bilen sätts den i brand. Denna sprider sig till en närliggande lada. Räddningstjänsten släcker de båda bränderna och polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand. Polisen undersöker om bilen är stulen, oklart i skrivande stund.


 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen