27 mars 05:56, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under fredagen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

Kl 01.03 Trollhättan, misstänkt drograttfylleri mm
En polispatrull försöker stoppa en personbil vid Anes väg. Bilen fortsätter dock utan att stanna. Efter ett kort förföljande så får dock polisen stopp på bilen vid Överby köpcentrum. En man i bilen som saknar körkort, han visar tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Föraren medtagen för provtagning.

Föraren är nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ej stannat på polismans tecken.

Kl 01.38 Partille, förföjande av personbil
Polisen får in vittnesuppgifter på att en personbil framförs vingligt och trafikfarligt vid Gamla Kronvägen. Något senare får en polispatrull syn på den aktuella bilen och försöker stoppa den. Bilen stannar dock inte och man påbörjar ett sk förföljande. Plötsligt stannar bilen och ett antal personer springer från bilen, minst två personer.

Ett antal polispatruller är då involverade i händelsen tillsammans med hundpatrull. Man söker i närområdet och ett flertal personer kontrolleras av polis. Ingen kan dock bevisligen kopplas till körningen. Två personer avlägsnas från platsen men ingen grips.  

    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen