27 mars 07:15, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.34 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under natten.

01.07 väktare ringde till polisen om ett inbrottslarm från en livsmedelsbutik i stadsdelen Enebymo i Norrköping. Det visade sig ha varit ett inbrott och någon har krossat en glasruta och varit inne i butiken och stulit, oklart vad. Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott och väktare täckte för glasrutan. Det finns ingen misstänkt.

02.49 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Bruksgatan i Boxholm. Det visade sig vara en hög med däck som brann. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt men polisen tar gärna emot tips om personer eller fordon som kan ha setts på Bruksgatan före branden. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

03.04 SOS-larm om brand utomhus på Prästängsvägen i Åtvidaberg. Kraftig rökutveckling i och under en buss visade sig bero på en överhettad dieselvärmare som kunde stängas av. Ingen misstanke om brott.

05.26 larm om brand på Fabriksvägen i Ödeshög. Visade sig vara innehållet i en container som brann och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen