27 mars 07:15, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattninga av nattens polisverskamhet i polisområde Södermanland.

06.13 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

02.14 vid en rutinkontroll av en bilist i Gnesta uppstod misstankar som gjorde att en husrannsakan och kroppsvisitation genomfördes. I samband med dessa åtgärder anträffades två knivar och pepparspray varför polisen inledde en förundersökning om om brott mot knivlagen och brott mot vapenlagen. Misstänkt är en man i 25-årsåldern och han är även misstänkt för olovlig körning. Han förhördes på plats men frihetsberövades inte.

05.15 polisen åkte till ett hotell i Eskilstuna efter ett larm. När polisen kom dit framgick att en man i 25-årsåldern, anställd på hotellet ska ha blivit slagen av en man i 35-årsåldern som var missnöjd med att han inte fick bo på hotellet. Polisen har påbörjat en utredning om ringa misshandel eftersom den drabbade har fått ett par slag mot huvudet men utan att det uppstått några skador. Den misstänkte blev inte frihetsberövad.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen