Uppdaterad 27 mars 21:39

27 mars 18:59, Mord/dråp, Örebro

Mord centrala Örebro

En person har förts till sjukhus efter att överfallits och misshandlats i de centrala delarna av Örebro. Flera patruller jobbar med ärendet.

UPPDATERING 20.17

Personen som hittades svårt misshandlad i stadsdelen Väster i Örebro har avlidit av sina skador och ärendet rubriceras nu som mord. Teknisk undersökning av platsen kommer att inledas omedelbart. Platsen och närområdet sök igenom av ett antal polispatruller och vi kommer även att inleda dörrknackning i syfte att inhämta eventuella iakttagelser. Polisen vill även komma i kontakt med eventuella vittnen eller andra som gjort iakttagelser av intresse i tidsrymden 18.30 till 19.00 i kvarteren Norrgatan/Tegnergatan i Örebro. Uppgifter kan lämnas på telefon 114 14.

UPPDATERING 21.35

En person har gripits misstänkt för mord. Ett flertal personer har även hämtats in för förhör men är i nuläget inte delgivna misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.