Uppdaterad 03 mars 05:43

03 mars 05:06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:45 Bråk centrala Arivdsjaur

Patrull kallades till ett boende i centrala Arvidsjaur då en kvinna i 25 års åldern blivit utåtagerande och aggressiv, kvinnan hade även börjat slå sönder saker på boendet. Då patrullen kom till platsen var det lugnt och de kunde prata med kvinnan som efter ett tag gick och lade sig för att sova. Patrullen lämnade platsen efter de medlat mellan kvinnan och personalen på boendet som inte ville göra någon anmälan.

00:05 Drograttfylleri, olovlig körning Radiomasten Luleå

Efter ett kort förföljande är en man i 40 års åldern misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning samt trafikbrott. Mannen som först försökte springa från platsen och gömma sig togs med för provtagning. Efter provtagning och förhör frigavs mannen.

04:38 Drograttfylleri, Storheden Luleå

Efter ett trafikstopp är en man i 25 års åldern misstänkt för drograttfylleri, mannen är förd till Sunderbyns sjukhus för provtagning. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk efter att patrull påträffat misstänkt narkotika på mannen. Efter provtagning och förhör frigavs mannen, bilnycklarna har tagits i beslag för att förhindra fortsatt färd.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen