Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

03 mars 07:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits och en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen har fått följa med för provtagning.

00.29 polisen kallades till en bostadsadress i stadfsedelen Årby i Eskilstuna med anledning av en hotfull man. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. Polisen fick misstankar om att mannen ska ha misshandlat och hotat en kvinna och hennes barn och i anslutning till polisens ingripande blev han även hotfull mot polisen och därmed misstänkt för hot mot tjänsteman. Mannen greps som misstänkt för olaga hot, misshandel och hot mot tjänsteman. Mannen fördes till polisstationen där han senare förhördes.

03.50 samtal till polisen om misstänkt inbrott i ett garage i Vagnhärad. När polisen kom till platsen upptäcktes spår efter inbrott, bl.a. en sönderbruten dörr. När lokalen sökte genom var den tom. Det är än så länge oklart vad som stulits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd. Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen