Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

03 mars 07:10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

00.00 en polispatrull träffade på en kraftigt påverkad man på Ingelstagatan i Norrköping. Han omhändertogs och fördes till polisstationen för provtagning och förhör angående misstänkt ringa narkotikabrott.

01.30 vid en rutinkontroll av en bilist i Skäggetorp, Linköping uppstod misstanke om att föraren kunde vara drogpåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör. Mannen, som är i 25-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri.

03.20 samtal till polisen om misstänkt inbrott i en lokal på Klostergatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att en glasruta krossats. Polisen har påbörjat en utredning om försök till stöld genom inbrott utan någon misstänkt. Oklart om något har stulits.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen