Uppdaterad 31 mars 07:10

31 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23.09 Rån, Göteborg
I Kortedala har en man blivit rånad på sin mobiltelefon. Rånet har skett på Östra Midvintergatan och det har varit tre gärningsmän med tillhyggen som slagit och hotat mannen. De finns inte kvar på platsen. Mannen som blivit rånad har bland annat fått skador i ansiktet. Det är oklart om han förts till sjukhus.

00.57 Rån, Göteborg
Vid Uddeholmsgatan/Torpagatan blir två personer rånade på en väska och mobiltelefoner. Rånarna, som uppges ha varit tre stycken, hotar målsägande med ett pistollikande föremål. Ingen ska ha blivit skadad i rånet. Gärningsmännen försvann från platsen i en bil. I nuläget är ingen gripen.

02.01 Rån, Göteborg
I samband med att en taxichaufför ska släppa av en kund på Blidvädersgatan blir hen rånad av två män med ett pistollliknande föremål. Männen tar taxichaufförens bankkort och mobiltelefon och springer sedan från platsen. Inga personskador. Polis söker i området efter gärningsmännen, bland annat med hund. I nuläget är ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.