Uppdaterad 04 mars 06:37

04 mars 01:17, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:44 Misshandel. centrala Skellefteå

Väktare ringde in till polisen gällande att en grupp ungdomar på ca 5stycken lyste med grön laser mot bilister i centrala Skellefteå. Väktaren var på jobb och kunde tyvärr inte följa efter ungdomarna. Patrull skickades till platsen men då de kom till platsen hade ungdomarna lämnat. Patruller i Skellefteå letade i närområdet, ingen gärningsman är påträffad men patrullerna i Skellefteå kommer att fortsatt leta efter ungdomarna.

00:53 Våldtäkt Umeå

Två män i ca 40- 45 års åldern har gripits misstänkta för våldtäkt. De är anhållna av åklagare efter förhör och teknisk undersökning på dem bägge. Den misstänkta våldtäkten har skett inomhus och platsen är avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. Det är ännu oklart vilken realtion gärningsmännen och målsägande har för relation till varandra. Ärendet är i en intensiv utredningsfas och kommenteras inte vidare i nuläget.

01:49 Inbrott Ok/Q8 Boliden

Hundpatrull skickades till OK/Q8 i Boliden efter att det gått inbrottslarm där. Då patrullen kom till platsen kunde de konstatera att det är skarpt och att en ruta var krossad till butiken. Gärningsperson har varit inne i butiken, patrullen har genomfört en brottsplatsundersökning och spårat med hund dock utan resultat. Patrullen har initialt konstaterat att tobak är tillgripet, oklart i nuläget om något mer är tillgripet. Patrullen skriver anmälan stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen