Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 04 mars 11:35

04 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under onsdagen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson.

Kl 22.42 Mellerud, rån, grovt hemfridsbrott
En kvinna och hennes sambo får besök av två kvinnor i bostaden vid Ör Torp. Det blir bråk i bostaden av någon anledning och en av de besökande kvinnorna slår då kvinna som bor på platsen över munnen med ett tillhygge. Därefter tillgriper de två besökande kvinnorna en bil som tillhör paret och kör från platsen. Samtliga iblandade känner troligen varann.

Polis och ambulans larmas till platsen. Kvinnan som blivit slagen körs troligen till NÄL.Oklart skadeläge. Polisen söker efter den tillgripna bilen och finner den vid en bostad som tillhör en av gärningsmännen/kvinnorna. Bilen beslagtagen. En utpekad kvinna grips. I övrigt oklara omständigheter.  

Kl 01.06 Borås, rån
En taxi plockar upp tre personer vid Norrby. Något senare får polisen ett samtal från en person som ser ett bråk där någon blir slagen vid Alvestagatan. Det visar sig vara taxiföraren som blir slagen och hotad av de tre passagerare som han plockat upp. De har tillgripit en mobil samt kläder från taxiföraren och sprungit från platsen, i riktning mot Norrby centrum. Inga kända personskador. Polisen söker i närområdet men ingen grips.

Uppdatering:

Det har famkommit uppgifter om att offret inte är taxiförare som blivit rånad utan en person som lämnat en taxi på platsen.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen