04 mars 06:28, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 44 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.21 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Industrigatan, Linköping. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 40-årsåldern, saknade giltigt körkort. Polispatrullen har skrivit en anmälan om grov olovlig körning.

22.58 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i Marielund, Norrköping. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 45-årsåldern, saknade giltigt körkort. Polispatrullen har skrivit en anmälan om grov olovlig körning och bilen har tagits i beslag.

04.05 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i Västra Stenby, Motala. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en kvinna i 35-årsåldern, saknade giltigt körkort. Föraren togs med för provtagning då patrullen fattade misstanke om att hon var påverkad. Polispatrullen har skrivit en anmälan om drograttfylleri samt grov olovlig körning.

04.19 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en bil utanför ett parkeringshus på Hagebygatan, Norrköping. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen