Uppdaterad 05 mars 03:18

05 mars 02:47, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

01:21 Misshandel, centrala Luleå

Två patruller kallades till en pågående misshandel utanför Circle K i centrala Luleå. De initiala uppgifterna var att det var flera personer som misshandlade en ensam person. Då patrullerna anlände till platsen hade gärningsmännen lämnat. En patrull förhörde målsägande, en man i 20 års åldern och skjutsade honom till Sunderbyns sjukhus för kontroll av skador medan den andra patrullen letade efter gärningsmännen dock utan resultat. Patrullen upprättade anmälan gällande misshandel.

01:39 Narkotikabrott centrala Haparanda

Patrull skickades till centrala Haparanda efter att väktare ringt in om en påverkad man som stod mitt i en rondell. Då patrullen kom till platsen påträffades mannen som var misstänkt påverkad av narkotika samt att patrullen hittade misstänkt narkotika på mannen som är i 40 års åldern. Mannen fördes till polisstationen i Haparanda för provtagning och förhör. Den misstänkta narkotikan har tagits i beslag. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen