05 mars 07:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Två ärenden som sticker ut från mängden:

01.30 Polisen stoppade en bilist vid Kjula, Eskilstuna, för kontroll. I bilen hittade polisen registreringsskyltar, brytverktyg och diesel. Detta beslagtogs och polisen upprättade en anmälan om förberedelse till grov stöld. Han är även misstänkt för märkesförfalsking på grund av att bilen inte hade rätt registreringsskylt monterat, samt stöld av dieseln som fanns i dunkar.

02.33 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en husvagn i ett industriområde i Eskilstuna. Polis åkte dit. Det är oklart vad som kan ha stulits, men en anmälan om grov stöld genom inbrott upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen