Uppdaterad 05 mars 12:56

05 mars 12:09, Detonation, Norrköping

Flera samtal om kraftig smäll i centrum.

11.46 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till Drottninggatan med anledning av en kraftig smäll som hörts i centrum. Flera personer har ringt till SOS och till polisen om detta.

Flera polispatruller beordrades till adressen och ett arbete med att undersöka vad som kan ha orsakat ljudet har påbörjats. Med anledning av det arbetet har vissa avspärrningar upprättats i centrum.

Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon person ska ha skadats.

12.12 Avspärrningar är upprättade i korsningen St Persgatan/Hörngatan, Drottninggatan/St Persgatan och vid ingången till Filmstaden.

12.19 Polisen har inte hittat några fysiska spår efter någon explosion. Vissa kontroller återstår och fram tills dess att de har gjorts kommer avspärrningarna att vara kvar.

12.56 Avspärrningarna har nu hävts och polisen har lämnat platsen.

Polisen är intresserad av tips och iakttagelser som kan hjälpa till att reda ut vad som orsakat det höga ljud som ledde till att flera personer larmade polisen. Den som har uppgifter att lämna ombeds komtakta polisen på 114 14. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen