Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

05 mars 13:15, Narkotikabrott, Linköping

Tre narkotikapåverkade personer längs väg i Sjögestad.

11.00 Polisen fick samtal från ett vittne som såg tre personer uppträda märkligt vid en bil. Det var vid Sjögestad på länsväg 636. De hade nästan kört i diket och började sedan gå längs vägen mot motellet. Det var två män och en kvinna och de verkade vara påverkade av något. Bilen stod illa till för övrig trafik.

11.22 Polis hade fått tag i de två männen. Kvinnan var vid motellet. Alla tre blev misstänkta för ringa narkotikabrott och togs med för provtagning. Männen är i 35- och 55-årsåldern, och kvinnan är i 55-årsåldern. Efter provtagning avlägsnades de till Mantorp. Det gick inte att knyta någon av dem till körningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen