Uppdaterad 05 mars 19:59

05 mars 18:48, Trafikolycka, Helsingborg

Olycka mellan person och moped, Ringstorpsvägen.

Larm inkommer om en olycka mellan en person och en moped på en cykelbana. Enligt de första uppgifterna ska två personer vara skadade. Det finns uppgifter om att en person som lämnat platsen envarsgripits av allmänhet. Polispatruller, räddningstjänst och ambulanser är på väg till platsen.

Uppdatering: Mopeden har tagits i beslag. Omständigheterna kring den envarsgripna personen är fortfarande oklara.

Uppdatering: Den påkörda personen, en joggare, är förd med ambulans till sjukhus. Joggaren ingick i ett större sällskap av joggare som också var de som sprang efter mopedföraren och hans passagerare och envarsgrep dem en kort bit från olycksplatsen. Mopedföraren och passageraren är medtagna för kontroll då det finns misstanke om bland annat narkotikapåverkan. En anmälan om misstänkt drograttfylleri, vållande till kroppsskada, vårdslöshet i trafik och olovlig körning kommer att upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen