06 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.12 Lysekil, trafikolycka
Vid Kungsgatan är det en bilist som kör in i en container. Två personer i bilen körs till NÄL för kontroll. Ingen misstanke om något brott.

00.16 Härryda, trafikolycka
På Härskogsvägen mellan sjöarna är det en manlig bilist som kör av vägen och in i ett träd. Mannen uppger att han väjt för ett rådjur och då kört av vägen. Mannen klagar på stelhet i nacke och rygg men är inte i behov av sjukhusvård.

00.42 Mellerud, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Gränsgatan med anledning av att det ska brinna i en villa. När räddningstjänsten kommer till platsen är villan helt övertänd och det är oklart om någon person är kvar i villan. Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand och när räddningstjänsten är klara kommer platsen spärras av för teknisk undersökning. Huset blir helt utbrunnet och det är risk för att konstruktionen ska rasa in. vad som orsakat branden är okänt. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen