Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 06 mars 07:21

06 mars 06:12, Brand, Stockholm

Polis och räddningstjänst är på plats i en flerbostadsfastighet på Södermalm med anledning av viss rökutveckling i trappuppgången.

Orsaken till rökutvecklingen håller på att undersökas. Det har genomförts trafikavspärrningar på Hornsgatan i riktning mot Slussen.

Uppdatering klockan 07:15

Rökutvecklingen har uppstått med anledning av en renovering i en lägenhet. Det som har brunnit är släckt. Just nu undersöker man om det finns glöd i golv. Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet. Trafikavspärrningar på Horsngatan består vilket orsakar begränsad framkomlighet i båda riktningar invid Hornsgatans korsning med Ringvägen. Det bildas bilköer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen