Uppdaterad 06 mars 09:02

06 mars 06:58, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:37 Drograttfylleri, Östersund: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E45 i höjd med Tandsbyn. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning, En anmälan gällande drograttfylleri upprättas. En av passagerarna misstänks för ringa narkotikabrott, innehav, och en anmälan upprättas.

02:05 Stöld/häleri, Östersund: Polispatrull stoppar och kontrollerar en cyklist på Ringvägen/Brunflovägen. Cykeln visar sig vara stulen och tas i beslag. En anmälan gällande stöld/häleri upprättas.

Övrigt: En viltolycka utan personskador har anmälts till polisen under tidig morgon.

Uppdatering 08:59:

05:45 Brand, Bräcke: Polis kontaktas av SOS angående en brand i ett lägenhetshus i Pilgrimstad, Bräcke. En person förs till sjukvård med ambulans. Det är ännu oklart hur branden uppstått. Polisens tekniker kommer att undersöka brandplatsen under dagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen