Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

06 mars 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Ett par ärenden som sticker ut från mängden:

23.59 Larm om brand i bostad på Bråddgatan i Norrköping. Det visade sig att det brann på en balkong till en lägenhet. Polisen spärrade av området så att räddningstjänsten kunde släcka branden. Inga personskador rapporterades. Branden ska ha startat på balkongen och polisen skrev en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet för att utreda om brott låg bakom.

02.16 Det kom larm om en arbetsplatsolycka i Torvinge industriområde, Linköping. En man skulle ha fått ammoniak i ögat. Han behandlades i ögondusch i väntan på ambulans. Mannen, som är i 35-årsåldern, fördes till sjukhus för vård. Polisen dokumenterade omständigheterna kring händelsen och upprättade en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

Utöver detta har polisen hanterat en del berusade personer (av alkohol och narkotika), rattfylleriärenden, trafikbrott och larm om bråk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen