06 mars 07:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Några ärenden som sticker ut från mängden:

22.13 Det kom larm om en singelolycka på Norra Kungsgatan i Flen. Fem personer var drabbade, en klagade på rygg- och nacksmärtor. Polis kom dit. Två män i 20-årsåldern som var passagerare fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart för polisens presstjänst. Det ska ha varit mycket halt väglag och bilen behövde bärgas. Polisen misstänker inget brott.

23.34 Larm om ännu en singelolycka i Flen, denna gång på riksväg 55. En bilist hade kört in i mitträcket. Bilen behövde bärgas, men förare klarade sig utan skador.

01.45 Det kom larm från en klädbutik i Vingåker. Polisen skickade flera patruller till platsen. Det visade sig att man forcerat en dörr genom att köra en bil mot ingången för att ta sig in. Det ska ha stulits en större mängd kläder innan en eller flera gärningspersoner försvann i en bil. Polisen har sökt efter spår, även med hund. Det finns i nuläget ingen gripen. Polisen har upprättat en anmälan om grov stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen