06 mars 07:29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:06 Trafikbrott, Sollefteå: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Söderleden. Föraren saknar behörighet att köra bil. Bilen är avställd och har brukande- och körförbud. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

23:14 Skadegörelse, Härnösand: Polisen får samtal från en person som hört en smäll. Ett fönster i en villa har blivit sönderslaget. Polispatrull beordras till platsen. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

23:57 Drograttfylleri, Härnösand: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Västra Ringvägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen