Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

06 mars 18:37, Stöld, Eskilstuna

Kvinna i 90-årsåldern bestulen på smycken och bankkort.

14.16 Polisen fick samtal från en kvinna i 90-årsåldern i Torshälla, Eskilstuna om att hon blivit bestulen i sitt hem. Detta ska ha skett cirka 13.30.

14.25 Polis på plats.

15.15 Kvinnan hade blivit uppringd av en man som sa att han kom från ett fastighetsbolag och behövde komma in i kvinnans bostad för att byta en brandvarnare. En stund efter telefonsamtalet knackade mannen på dörren, blev insläppt och bytte brandvarnaren. Efteråt ville han ha betalt och tog fram någon form av dosa för kortbetalningar, men sade sig inte få betalningen att fungera. Han tog då med sig kvinnans kort för att ta ut pengar åt henne, men kom aldrig tillbaka. Han fick också med sig flera guldsmycken från kvinnans bostad. Polis har varit på plats och tagit upp en anmälan om grov stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen