Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

07 mars 00:33, Rån, Järfälla

Tre gärningspersoner greps misstänkta för rån som skett i närheten på Ynglingaväggen.

Brottsoffren gick från Jakobsbergs centrum och var i närheten av en skola när tre gärningspersonerna kom ifatt brottsoffren. De tre gärningspersonerna hotade till sig en mobiltelefon. I samband med rånet visade en av gärningspersonerna ett vasst föremål  samt att ett av brottsoffren blev sparkad till marken. Han behövde inte ambulanssjukvård på platsen.

När polisen var i området och sökte efter gärningspersonerna såg de tre personer som stämde in på den beskrivning som fanns. De tre personerna började springa från poliserna, en av personerna sprangs i fatt och greps. De andra två greps efter sökning med hundpatrull.

Alla tre män i 20- års åldern greps misstänkta för rån. Två av dem är även misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. En av de tre gripna fick sjukhusvård innan han fördes till arresten, detta då han blev hundbiten i samband med gripandet. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen