07 mars 05:18, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:28 Olovlig körning - Gällivare
Polisen får samtal gällande en ung kvinna som kör runt i Gällivare. Kvinnan ska sakna körkort. Polispatrull stoppar aktuellt fordon och kontrollerar föraren. Föraren, en kvinna född -04 rapporteras för olovlig körning. Hon överlämnas till vårdnadshavare och en anmälan till socialtjänsten skrivs.

02:47 Misshandel - Gällivare
Polisen får samtal om ett pågånde bråk med flera personer involverade i centrala Gällivare. Polis skickas till platsen som upprättar anmälan gällande misshandel i två fall. Ingen person frihetsberövats och inga förhör genomförs på platsen på grund av hög berusningsgrad.

03:22 Misshandel - Haparanda
En man kontaktar polisen och uppger att han blivit misshandlad på väg hem från krogen. Gärningsmannen ska vara känd av målsägande. Polis skickas till platsen som upprättar anmälan gällande grov misshandel då målsägnade ska misshandlats med ett tillhygge. Även anmälan gällande två fall av olaga hot upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen