07 mars 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 65 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Totalt har tio personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott.

01.17 Polisen larmades med anledning av en pågående skadegörelse på en adress i Habo. Tre personer hade bland annat setts flytta ut blomlådor och betongklossar till mitten av vägen. När polis kom till platsen visade det sig att det även varit skadegörelse där någon eller några personer flyttat blomlådor och betongklumpar samt även krossat rutan till ett skyltfönster samt rutan till en busskur. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen