07 mars 08:06, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 117 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke

Totalt har 16 personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott. En person har gripits misstänkt för brott.

23.09 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en källare i en flerfamiljsfastighet i området Lagerlunda, Norrköping. Polis åkte till platsen och inbrott konstaterades. Det är i nuläget oklart om någonting har stulits från platsen. En anmälan har skrivits.

02.55 Polis larmades med anledning av ett bråk på en adress i området Gottfridsberg, Linköping. En person, en man i 30-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans för kontroll och eventuell vård. En person, en man i 45-årsåldern, greps på platsen misstänkt för misshandel. Gripandet hävdes och mannen blev istället omhändertagen på grund av berusning

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen