07 mars 13:30, Stöld, Mjölby

Stölder från bilar i området Eldslösa.

Polisen har under morgonen tagit emot två anmälningar gällande stöld ur personbilar. Stölderna ska ha skett någon gång under natten i området Eldslösa.

06.24 En person ringer in till polisen och anmäler att någon eller några personer stulit framlyktorna från inringarens bil, en Volvo. Bilens larmsystem hade satts ur funktion och framlyktorna hade stulits genom att fronten på bilen hade klippts eller sågats upp.

08.05 En person ringer in till polisen och anmäler att någon eller några personer tagit delar från inringarens bil, en BMW. Stölden ska ha sett någon gång mellan midnatt och 06.00. Bland annat saknades framlyktor, airbag och delar av instrumentpanelen. Framlyktorna hade stulits genom att fronten på bilen hade klippts eller sågats upp.

Polisen har upprättat två anmälningar om stöld. Polis har varit på platsen hos de båda målsägande och brottsplatsundersökningar har gjorts.

Polisen är intresserad av tips och iakttagelser i området under gårdagskvällen och natten. Den som har tips att lämna ombeds ringa polisen på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen