Uppdaterad 10 mars 14:29

08 mars 09:15, Mord/dråp, Upplands väsby

Den person som utomhus i Upplands Väsby hittades avliden är inte identifierad.

Polisen arbetar med att identifiera den avlidna personen för att kunna underrätta anhöriga. I det arbete som har gjort har bland annat tekniker undersökt platsen där personen hittades.

Två män är gripna och är misstänkta i den pågående utredningen angående mord. De greps i närområdet och kommer förhöras under dagen.

Vid 02-tiden fick polisen samtal från SOS Alarm om att utomhus på en parkering på Dragonvägen i Upplands Väsby kommun fanns en livlös person. När polisen kom till platsen kunde de inte utesluta att personen varit utsatt för brott. Platsen spärrades av och en förundersökning angående mord inleddes.

Uppdatering klockan 11:42
Den avlidne personen är inte identifierad. De två män som greps är efter beslut anhållna av åklagare.

Uppdatering 10 mars 14:30
Obduktionen är genomförd, men dödsorsaken är inte fastställd. De anhållna är försatta på fri fot. Utredningen fortgår med att fastställa dödsorsaken och polisen utreder alternativa förklaringar till dödsfallet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen