08 mars 07:34, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser 00:00-07:00:

01:08 Narkotikabrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en krog där ordningsvakt omhändertagit en person som har misstänkt narkotika på sig. Polis håller förhör på platsen. En anmälan gällande narkotikabrott innehav upprättas.

02:36 Förargelseväckande beteende, Sundsvall: En man bötfälls för offentlig urinering.

03:48 Hot mot tjänsteman, Härnösand: Polis får samtal om att en person vägrat att betala taxinotan. Personen ska sedan ha hotat taxichauffören samtidigt som han hållit ett tillhygge i handen. Personen grips och ska förhöras under dagen. En anmälan gällande grovt hot mot tjänsteman upprättas.

03:59 Brott mot knivlagen, Örnsköldsvik: Polis kontrollerar en parkerad personbil. En person som inte mår bra befinner sig i bilen och förs med ambulans till sjukhus. Två tillhyggen och ett vasst föremål påträffas i bilen och en anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas.

Övrigt: En viltolycka utan personskador har anmälts till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen