08 mars 07:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 97 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

Totalt har 20 personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott.

22.26 Polis larmades till en restaurang i centrala Linköping. Två personer hade bråkat och tagits omhand av ordningsvakter. Polis åkte till adressen och personerna avlägsnades från platsen enligt PL 13. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. Ingen person ska ha skadats.

01.12 Polis larmades till en restaurang i centrala Linköping. Två personer hade bråkat och en tredje hade gått emellan. Den som gick emellan hade då brottats ner och orsakats skador på knän, ansikte och arm. När polis kom fram fanns ingen misstänkt person kvar på platsen. Polispatrullen har upprättat en anmälan om misshandel.

02.46 Polis larmades med anledning av ett bråk mellan flera personer vid Stora Torget, Motala. När polis kom till platsen hade läget lugnat sig. Två personer, två män i 20- respektive 30-årsåldern, hade misshandlats av en tredje person, också en man i 20-årsåldern. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen