08 mars 07:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 81 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

Totalt har nio personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott.

23.55  Polis larmades med anledning av en trafikolycka på Eskilstunavägen/Seminarievägen, Strängnäs. En bilist hade blivit påkörd av en annan bilist i rondellen och därefter hade den andra föraren avviktit från platsen. Ingen person hade, enligt uppgift, skadats fysiskt i olyckan. Polisen har upprättat en anmälan om olovligt avvikande från trafikolycksplats.

01.08 Polis larmades till en restaurang i centrala Katrineholm. En person hade tagits omhand av ordningsvakter på grund av att han hotat och varit otrevlig mot såväl gäster som personal och vakter på platsen. Polis åkte till adressen och personen omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Polisen har upprättat en anmälan om olaga hot.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen