08 mars 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 81 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Totalt har 15 personer omhändertagits för fylleri eller medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller narkotikabrott.

02.33 Polis larmades med anledning av ett bråk i anslutning till en restaurang på Väster City, Jönköping. Åtta personer identifierades som medverkande i bråket. En person fick föras till sjukhus i ambulans för kontroll.  Ingen av de inblandade i bråket ville medverka eller göra en polisanmälan. Polispatrullen skriver en anmälan om misshandel.

Två personer har gripits under natten i Jönköping. De båda var anhållna i sin frånvaro misstänkta för försök till mord, en händelse som inträffade på fredagskvällen, och sitter nu anhållna. Förundersökningen leds fortsatt av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen