08 mars 08:34, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med relativt hög arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:08 Räddningsinsats, Kiruna: Polis larmas till en idrottshall där delar av tak och väggar rasat. Polisen spärrar av runt hallen och säkerställer att ingen befinner sig i rasmassorna. Polisen kommer att göra en teknisk underökning av platsen. Utredningen rubriceras i nuläget som framkallande av fara för andra.

01:30 Grov misshandel, Kiruna: Polispatrull beordras till en krog i centrum där en person blivit misshandlad med ett tillhygge. Polisen kan gripa en misstänkt gärningsman som senare anhålls. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.

01:53 Misshandel, Piteå: Polispatrull beordras till en adress där en kvinna blivit knuffad av en man. Polisen håller förhör på plats och en anmälan gällande misshandel upprättas.

02:07 Rattfylleri, Arvidsjaur: Polispatrull beordras till centrum med anledning av ett misstänkt rattfylleri. Den misstänkte föraren får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen