09 mars 06:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Natten har överlag varit lugn och dominerats av rutinärenden. Ett par ärenden kan nämnas:

03.52 Polisen fick samtal om att någon hade brutit sig in i ett källarutrymme i en flerfamiljsfastighet i Marielund, Norrköping. När polisen kom dit fanns ingen misstänkt kvar, men det fanns brytmärken på dörren. Hundpatrull deltog i sökandet. Det är oklart om något har stulits. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

04.52 Det hade gått ett inbrottslarm till ett kontor i Mjölby. Polis åkte dit. Ett par fönsterrutor var sönderslagna och preliminärt ska det ha stulits några datorer. Inbrottet ska ha skett vid 04.20 eller 04.30. Polisen har gjort en teknisk undersökning och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen