09 mars 07:45, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:02 Stöld, Östersund
Polisen har under natten gripit en man i 40-årsåldern som under söndagen misstänks ha stulit varor till ett högre värde på en matbutik i Östersund. Mannen har senare anhållits misstänkt för brottet. 

00:17 Skadegörelse, Östersund
Polisen kontaktas gällande en skadegörelse på ett lägenhetshus i Östra Odensala, Östersund. Okänd gärningsperson har tagit sönder en fönsterruta. Personen/personerna lämnade sedan platsen. Polisen har varit på plats, en anmälan om skadegörelse upprättas. Fastighetsbolaget kontaktas. 

Övrigt: Sex viltolyckor har inträffat mellan klockan 22.00  och 07.00. En i Orrviken samt en i Ångsta, Östersunds kommun. En i Vemdalen, Härjedalen. En i Rossön, Strömsunds kommun och till sist en i Sunne, Östersunds kommun. Det finns ingen uppgift om att några personskador har uppstått. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen