01 november 08:22, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har fem personer i Västernorrlands län omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

00:08 Fylleri, Sollefteå
Polisen får ett samtal om en privat fest på ett hotell i Sollefteå. Fler gäster än planerat ska ha kommit dit, enligt uppgift till polisen ska det ha blivit stökigt på platsen. Polisen åker dit och omhändertar två unga män enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks också för våldsamt motstånd. Polisen avlägsnar också en person från platen.

00:33 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i Stenstan med anledning av ett bråk mellan flertalet personer i en krogkö. Polisen pratar med personer på plats och det resulterar i en anmälan samt en motanmälan gällande misshandel. Ingen av de inblandade ska ha haft några synliga skador. 

03:07 Brand, Kramfors
Polisen larmas om en brand i en stillastående bil i Ullånger. Polisen har varit på plats och utfört en brottsplatsundersökning. En anmälan gällande skadegörelse upprättas då det finns misstankar om att branden är anlagd.

04:17 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande ett inbrottslarm i kontorslokaler i Nacksta, Sundsvall. Polisen åker till platsen och kan konstatera att det troligen rör sig om skadegörelse då någon har krossat två fönster. Anmälan upprättas. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.